Membraneux mask

Volledige behandeling, 90 minuten  € 69,--

Collageen vliesmasker met vitamine C en E: De huid bevat twee soorten vezels die de elasticiteit, rekbaarheid en strakheid van de huid bepalen: collagene en elastische vezels. Ruwweg gezegd bepalen de elastische vezels de elasticiteit en rekbaarheid van de huid en bepalen de collagene vezels de stevigheid, c.q. de strakheid. Gedegenereerd of beschadigd collageen geeft dus rimpels en een slappe huid. Dit soort huidtypen hebben het hardst Masque Membraneux nodig, wat niet wegneemt, dat preventief werken met het Masque Membraneux zich later uit in een strakkere en stevigere huid.

Vitamine E is een anti-oxidant welke ervoor zorgt, dat de membraanlipiden in de huid beschermd worden tegen schadelijke effecten van UV-straling en zuurstofradicalen. Door het lipofiele karakter heeft Vitamine E een groot vermogen tot penetratie, waardoor het diep in de huid doordringt. Daarbij stimuleert Vitamine E de doorbloeding van de huid, dus met toevoeging van Vitamine E aan collageen vormt dit een synergisme, waardoor het collageenvlies op deze manier het meest optimaal werkt. Deze twee eigenschappen van Vitamine E maken dat Masque Membraneux bij alle huidtypen ervoor helpt zorgen, dat de huid glad en stevig blijft.

Masque Membraneux bevat collageen dat kan wedijveren met het eigen huidcollageen. Dit betekent dat bij gebruik van dit masker, gecombineerd met Vitamine E, zoals boven beschreven, u zeker bent van het beste collageenmasker dat er bestaat. 

Over mij

 


Openingstijden

Maandag tm vrijdag

ook bereikbaar via Whatsapp!

Huidverzorgingsstudio Brigitta
De Harke 3, 9033 XX Deinum
tel: 058 2890054
mobiel: 06 456 227 52
mail: brigitta@huidverzorgingbrigitta.nl

Inschrijven op de nieuwsbrief