Skip to main content

Laviesage

Laviesage nutricosmetics – optimale huidverzorging en lichaamsverzorging
Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

De natuur als basis
Laviesage hanteert strenge eisen voor hun producten, daarbij vormt de natuur het uitgangspunt. Daarom wordt de natuur met respect behandeld en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame ingrediënten.

Laviesage nutricosmetics
De producten worden samengesteld met pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit, waarvan de werking wereldwijd is aangetoond door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk. Laviesage producten worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen* waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. * haccp, food safety keurmerk fss22000 en skal biocontrole.

Anti-aging producten
De Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor een rijk gevoede, stevige en goed gehydrateerde huid en een oogstrelend eindresultaat.

Skin Health producten De Skin Health lijn bestaat uit Producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan het herstellen en gezond houden van de huid bij verschillende huidproblemen en huidaandoeningen.

Vitality producten De Vitality lijn bestaat uit effectieve voedingssupplementen voor het goed functioneren van de stofwisseling, het immuunsysteem, het lichaam extra energie leveren en gewrichten soepel houden.

Alle supplementen kunt u bekijken op Laviesage.nl. Indien je meer informatie wilt of het product wil bestellen kun je contact met mij opnemen. Ik sta je graag te woord over deze mooie producten!
Massages
Gezichtsmassage €20,00 Gezichts- en...
Laviesage
Laviesage nutricosmetics – optimale...
Kussenslopen van Beauty pillow
Geef uw huid het allerbeste met de...
Kennismakingsaanbieding
Om kennis te maken met mij en de...
Wenkbrauwstyling en Henna tinting
Henna eyebrow styling is de laatste...
Wimperlifting met Lash Volume Lift
WIMPERLIFTING Wil jij ook mooie...